juliasvensson

Ã…rsresume 2016 del 2

Juli 2016 - Detta var lätt bästa månaden detta året!! Månaden började med att jag och fotbollslaget åkte på våran drömresa till Barcrelona där vi spelade cup och hade så himla kul, världens roligare resa. Hade sedan en riktig rolig styleswap med bloggaren Malin och fick hem superfina kläder. Åkte sedan på nästa resa vilket var Kroatien i två veckor med Ida och hennes familj, även det en riktigt bra och mysig resa. Avslutade månaden med att jag först åkte och hälsa på min bästavän Lovisa i hennes stuga i Varberg och sedan åkte jag direkt vidare till min kompis i Kristianstad. Var knappt hemma något denna månaden men gud vad bra månaden var!!

Augusti 2016 - Köpte väldigt många jordgubbar, man får ju njuta av de sista när de fortfarande säljs, köpte också nya löparskor, åkte till Göteborg och Varberg med Lovisa och hennes familj, jag sommarjobbade i två veckor, skolan började igen och vi hade vår årliga kräftskiva med våra familjekompisar. September 2016 - Var på konfirmation för mina kompisar, var på kusinträff på mammas sida och träffade alla mina sysslingar och kusiner, köpte nya Iphone 7, blev nollad och hade inspark eftersom jag började 1an och jag köpte även de skönaste och snyggaste skorna nämligen mina adidas superstar. Oktober 2016 - Köpte mina älskade over knees, tycker fortfarande att det är lika snyggt som jag tyckte när jag köpte dom. Blev också galen i guld så började inreda mitt rum med massa guld detaljer, köpte en bomberjacka och firade min kompis som fyllde 16. Märktes verkligen att skolan var igång här för tog inte alls lika mycket bilder som jag gjorde på sommaren. 

November 2016 - November bjöd på vita träd och kyla vilket innebar många myskvällar med kompisar eller så låg jag inne och läste bästa Therese Lindgrens bok. Hade även höstlov som jag tillbringade två dagar i rad för shopping, ena dagen med mormor och mamma och andra dagen med kompisar. December 2016 - Hela december hade jag sån jäkla julstämning som ni kanske vet. December är ju min absoluta favorit månad så jag gick verkligen all in detta året. Jag hade röd klänning på julafton, köpte MASSA julklappar, köpte jultröja, bakade julgodis osv. December bjöd också på en väldigt rolig helg med tjejerna i klassen, en mysig julafton, jag fick äntligen en TV och när vi fick jullov hade jag och tjejerna en väldigt god och mysig brunch. I december hade vi också så galet mycket plugg och skolan och jobbade väldigt mycket veckan innan jul så december var väldigt stressig som varje år.

 

Jag vill bara avsluta med att säga att jag har haft ett så himla bra år i år. Brukar tänka att varje år är bra och sämre på olika sätt så kan inte säga vilka år som är bra eller vilka som är sämre men detta året kan jag verkligen säga att jag haft ett bra år. Gick ju ut grundskolan så hade väldigt kul i slutet av nian, hade världens bästa sommar med underbara resor och sen började jag Gymnasiet som blev mycket bättre än vad jag skulle tro. Det har även gått fram för bloggen osv. Bra år helt enkelt!! Hoppas 2017 blir ännu bättre, jag ser verkligen fram emot ett år med ännu fler nya möjligheter men det få bli ett riktigt bra år om det ska toppa 2016  tror jag iallafall! Gott nytt år underbara ni! Ni är bäst, det vet ni. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas