juliasvensson

Lucka 18 - Perfekta sminkprodukter att få i julklapp

inlägget är ett pressutskick från http://www.tradebanco.se

I lucka nummer 18 av årets julkalender tänkte jag recensera några produkter som jag fick hem från tradebancos TB box. Jag har testat dessa produkter från några veckor tillbaka och tänkte nu göra en liten recension av produkterna. Vill även tipsa er om ge bort några sminkprodukter från lyko i julklapp till någon, vem blir inte glad av ett få lite skönhetsprodukter? Verkligen perfekta julklappen till någon som gillar smink och hudvårdsprodukter, jag hade blivit såå himla glad. Jag älskar att få sånt här!! Alla produkter i boxen hittar ni på lyko.se

Detta är en vattenfast eyeliner från märket MIYO. Efter att ha testat denna några gånger så måste jag säga att jag älskar den. Den är så himla lätt att måla fina och raka linjer med lägst ögat. Den torkar dessutom sjukt snabbt så det hinner inte kletas ut något vilket är bra för mig då jag är rätt duktig på att pilla mig i ögonen. En riktigt bra eyeliner till bra pris. Kostar 65 kr. 

Ett shampoo och balsam från märket OGX. Helt ärligt så brukar inte jag märka någon skillnad på olika shampoon och balsam men jag måste faktiskt säga att mitt hår blir såå lent nöt jag använt dessa produkter. Vet inte om jag inbillar mig eller om det faktiskt är sant men jag gillar dessa. Verkligen perfekta storleken att ha med sig när man reser dessutom. Denna mascaran är från märket Deborah Milano och jag blev såå himla glad över att denna var så bra. Ni ska se hur långa fransar och hur separerande fransar jag får om denna, grymt bra. Dock blir inte volymen lika bra så jag skulle säga att denna är den perfekta mascaran till skolan. Men jag tycker den är riktigt bra, en av de bästa mascarorna jag testat. 

En borstrengörare från märket babyliss. Perfekt när man vill få bort damm och smuts som hamnar i hårborsten eller sminkborstarna. Måste säga att jag gillar den. 

Två stycken ansiktsmasker från märket Ziaja. Eftersom jag bara kunde använda de en gång så märkte inte jag någon större skillnad. Men älskar ansiktsmasker, verkligen såå himla bekvämt och avslappnande. En extraprodukt för denna boxen var ett löspuder från märket MIYO. Som ni vet så älskar jag löspuder, känns som de sitter bättre på huden. Man blev väldigt matt av detta pudret vilket är ett plus om ni frågar mig. Riktigt bra puder för att bara kosta 69kr. En produkt som jag inte kan recensera tyvärr då jag ska ge denna till min pappa i julklapp. Det är iallafall ett After Shave Balsam från märket Tabac GMC. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas