juliasvensson

Svar på frågestunden

vad för kamera använder du :D o hur redigerar du dina bilder :D

Jag använder en Canon Eos 700d. De flesta bilderna på bloggen redigerar jag i Fotor Photo Editor där jag bara ljusår upp och lägger på kontrast på bilderna eller så redigerar jag i Iphoto. Mina bilder på Instagram redigerar jag i VSCO, grym app!!

 

Kan du göra en room tour? :)

Ja det skulle jag absolut kunna göra. Isåfall gör jag en i bilder som jag lägger upp här på bloggen :) Tack för tipset!!

Har du inte tänkt någon gång att börja med youtube????

Ja det har jag men just nu skulle jag inte hinna det för då skulle antagligen bloggen blir mindre uppdaterad och nu när jag får i skolan så hinner jag inte ta hand om både en youtube kanal och en blogg. För om jag ska ha en youtube kanal vill jag lägga ner 100% på den och det kommer jag inte hinna som det ser ut just nu och då kommer det bara bli att jag uppdatera lite ibland och det vill jag inte. Vill liksom kunna uppdatera regelbundet och satsa på det isåfall. Men kanske i framtiden, håll ut haha!

 

Vad är den ultimata accessoaren enligt dig?

Klockor, älskar klockor verkligen såå snyggt!!

 

Har du några allergier?

Ja jag är pollenallergiker och tål inte kärnfrukter. 

 

Senaste filmen du såg?

Oj kommer faktiskt inte ihåg, var tyvärr längesen jag kollade på film men nu på höstlovet blir det nog att jag kollar några filmer hehe. 

 

Vad är ditt drömyrke? :)

Att kunna leva på bloggen, verkligen dröm!!

 

Vad är det bästa med Halloween enligt dig?

Halloweenfester! 

 

Favorit smak på chips?

Oj var såå länge sen jag åt chips, är inte så förtjust i det. Föredrar godis istället, hehe

 

Om du fick ha vilket djur som helst (fantasydjur som riktiga, verkliga djur) vilket skulle du då helst vilja ha som husdjur?

Jag är typ kär i Jocke och Jonnas nya lilla hund, asså gud det är den sötaste jag sett. Vet inte vad den heter men den är så sjukt söt!!

 

Vilken är din "go to"-boutiqe? Menar du butiker? Isåfall, butiker som NAKD, asså finns så jäkla mycket snygga kläder där, verkligen min stil på kläder!!

 

Vad är dina "go to"-kläder? Typ alla nya trender, tycker typ alltid att allt nytt är snyggt så får nog säga nyheterna i butikerna. 

 

Det var alla frågor för denna frågestunden! Har ni fler frågor är det bara att kommentera så kan jag göra en del två!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas