juliasvensson

Mina favorit youtubers

Eftersom jag ofta skriver att jag kollar på youtube så kanske ni undrar vad jag egentligen kollar på när jag kollar på youtube. Här kommer mina fem favorit youtubers. 

Ida Warg - Hon verkar vara en så himla härlig tjej och positiv och glad hela tiden. Älskar att kolla på hennes videos men framförallt henne vloggar. Hon ger mig dessutom väldigt mycket inspiration om allt som har med träning att göra. 

Jon Olsson - En kille jag inte kollat på jättelänge men jag fastnade för hans videos direkt. Han har sååå himla bra kvalite på hans videos och hans liv är så intressant att följa. Han och hans flickvän Jannie är verkligen goals!! 

Ebba Lindblad - Gör också superroliga videos. Älskar henens skönhetsvideos men även hennes vloggar. Tycker även hon klär sig såå himla snyggt, verkligen min stil på kläder. 

Linn Ahlborg - Alltid varit en favorit för mig. Kollar alltid på hennes videos hon gör och älskar dom. Alla olika slags videos hon gör tycker jag är roliga att kolla på. Therese Lindgren - Är nog min absoluta favorit på youtube. Månaderna när hon har sina vloggmånader är typ dom bästa månader, ja jag älskar verkligen hennes vloggar men även hennes andra videos. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas