juliasvensson

Onsdagslistan

Jag trivs bäst att gå klädd i... Jeans! Jag tycker inte alls att det är så obekvämt som många tycker, jag tycker typ det är skönt och samtidigt ser man uppklädd ut eller ja, ni förstår vad jag menar. Tycker det är riktigt snyggt med jeans och man kan ändå gå ut med det på stan, skolan, hemma ja överallt. 

I högstadiet såg jag ut som... En färgklick. I sexan-sjuan (lågstadiet också) hade jag typ alltid midjebyxor i alla olika sorters färger. Hade även linnen i massa olika färger. Fy, verkligen så fult tycker jag nu. 

 

Det mest onödiga jag har spenderat pengar på är... Oj kommer verkligen inte på något. Men något jag hatar att lägga pengar på att laga en mobilkräm. Verkligen så sjukt tråkigt att lägga så mycket pengar på en mobil för att man tappat den. 

 

Det första jag gör när jag kommer hem... Att gå på toa och sen tvätta mina händer efter att ha pillat på allt möjligt i skolan under dagen. 

 

Inte för att skryta men jag är riktigt bra på... Att göra smoothie, haha de blir alltid så himla goda när jag gör dom haha!

 

Det snyggaste plagget på en kille tycker jag är... Just nu tycker jag det är såå snyggt med blommigt på killar. Typ en blommig t-shirt till ett par ljusa jeans, åh så snyggt!!

 

Och på en tjej... Just nu älskar jag over knee boots på tjejer. Over knee boots till en klänning, OMG såå snyggt!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas