juliasvensson

Recension Augusti glossybox 2016

- Sminkborttagningsservetter från Glam of Sweden. Dessa är verkligen såå bra. Mycket bättre än mina andra sminkborttagningsservetter från gunry. De tar bort mycket mer av sminket men jag rekommendera fortfarande att använda en rengöringskräm efteråt ändå. 

- En ansiktsmask från the body shop. Denna masken var verkligen superbra. Den tog faktiskt bort några pormaskar jag hade vilket var superbra. Kändes verkligen som den rengjorde på djupet. Vill köpa denna och se om den ger ännu mer resultat om man använder den regelbundet och inte bara en gång. 

- Ett ögonbrynsgel från benefit. Även denna är såå bra. Färgen på gellet är precis min färg och den gör verkligen så att brynen håller på plats under hela dagen. Har inget dåligt att säga om denna. 

- En lila glittrig ögonskugga från Nabla Cosmetics. En superfin ögonskugga som är bra pigmenterad vilket är ett plus tycker jag. Använder inte lila skuggor så ofta men jag måste faktiskt säga att jag gillar denna. 

- Ett nude läppstift från Medusas Makeup. Superfint läppstift Lite för orange för min smak, gillar lite kallare nude färger men jag kommer använda detta ändå, det kan ju vara kul att variera sig ibland :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas