juliasvensson

Är det bara jag...

Är det bara jag som hatar när jag inte kan sova? Jag tycker det är så hemskt att bara ligga och snurra i sängen. Får typ panik, såå irriterande. 

Är det bara jag som älskar Marabous paradis ask? Gud vad god den är. Jag brukar faktiskt önska mig den i julklapp varje år men jag gjorde inte det i år. Sen några veckor efter fick jag asken av bästa morfar <3

Är det bara jag som inte kan kolla på shoppingsidor om jag har bestämt mig för att jag inte får köpa något? Om jag bestämt mig för att jag inte ska köpa något blir det ALLTID att jag hittar något som jag "måste" ha. 

Är det bara jag som älskar slänga ut julen? Tycker att det blir så himla fräscht och fint när man får bort tomtarna och julgranen, love it.

Är det bara jag som är helt beroende av youtube? Det ända jag gör på dagarna efter skolan är att kolla youtube och efter det pluggar jag. Jag känner att jag "måste" kolla på alla nya klipp som kommit upp av de jag prenumera på. Gud, tänk hur mycket tid jag lägger ner på youtube, får typ ångest.

 

Tycker ni det är kul att läsa sånt här? Jag tycker det känns väldigt personligt och vet att några av er vill lära känns mig lite mer. Kommentera gärna om ni fler tips på sånna här inlägg/listor så gör jag gärna dem!! Puss  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas