juliasvensson

Kläder till bra priser

Inlägget är i samarbete med http://www.tosave.com 

Som ni vet så älskar jag mode och kläder och just nu har jag ett superroligt samarbete på tosave.com som även säljer kläder. De säljer kläder och saker till riktigt bra priser. Tipsa er verkligen om hemsidan för de har verkligen ALLT. 

  // Tröja  - HÄR // 

Denna tröjan är verkligen perfekta tröjan nu i vinter. Den är såå varm och mysig men samtidigt fin med spetsdetaljerna. Perfekt att ha till skolan, verkligen. 

// Tröja - HÄR //

Jag älskar modellen på denna tröjan men jag gillar inte färgen vilket verkligen är så synd. Jag klär mig inte alls ofta i rött (förutom vid juletider) då jag inte gillar rött i kläder. Stod på hemsidan att den var vinröd men detta är en riktigt julig röd färg tycker jag personligen. Jag tycker plagg med inbyggda chokers är såå snyggt, dock var denna choken för stor för mig så det ser mer ut som ett halsband på mig, verkligen synd. Annars så älskar jag detaljerna vid armarna och att den är v-ringad. // Klänning - HÄR //

Åh denna klänningen var verkligen min favorit. Visst är den såå fin? Den sitter såå himla bra och snyggt på och jag älskar den lilla slitsen nertill. En klänning man både kan klä upp och klä ner, som jag gillar. Tycker även det blev såå snyggt med over knees till då klänningen verkligen gick i den längden jag vill att klänningar ska gå till. Ny favorit!! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas