juliasvensson

Kategori: Naglar

Purple and silver nails

Lila nagellack från H&M i färgen 1222 och silvrigt nagellack från Depend i färgen 047

 

Helt ärligt gillar jag inte den lila färgen alls men på naglarna någon gång i bland funkar väl. Älskar att ha ringfingret i någon annan färg och i dag blev det silvrigt vilket jag tycker är såå fint till lila. Jag älskar ju att måla mina naglar i nude färger men någon gång måste man ju måla någon annan färg, eller hur? Vad gillar ni att ha för färg på naglarna?

 

Gold and nude nails

Jag är ju så tråkig då jag alltid målar mina naglar i nude färg så idag kände jag att jag ville göra något extra så målade ett lagar med guldpaljetter över. Tycker faktiskt det blev superfint och lite vågat för att vara mig hihi. Jag försökte hitta nagellacken men kunde tyvärr inte hitta de någonstans. Det nudefärgade lacket kommer iallafall från Claudia och det guldiga från Models own för er som undrar. Puss 

Lucka 3 - Jul naglar

Nagellack - HÄR (adlink)

 

I lucka 3 i min julkalender tänkte jag dela med mig av ett par juliga naglar till julen eftersom jag älskar att måla naglarna. Jag har börjat älska röda naglar och särskilt nu mot julen, verkligen såå fint. Köpte detta för ett tag sedan på Åhlens för vill verkligen ha röda naglar denna julen. Detta är verkligen den perfekta röda färgen att ha på naglarna tycker jag, lite mörkare röd. Vilken färg målar ni era naglar i jul?

Pink nails

Detta nagellacket säljs inte i Sverige längre tyvärr så kan inte ge er någon länk vart nagellacket finns att köpa. Det är i alla fall ett gellack från depend och jag älskar färgen. Väldigt naturlig men finare än ingenting alls, räcker till vardagen tycker jag. För att få det där lilla extra målade jag ringfingret glittrigt, superfint! 

Favorit färg

Nagellacket heter: nail polish orchid delfight och är från märket claudia

 

Detta nagellack köpte jag när jag var i Ullared för ett tags sedan. Som ni vet så älskar jag nude färger på naglarna så denna färgen passade verkligen mig perfekt. Verkligen såå himla snygg färg tycker jag. Dessutom kostade bara nagellacket 10 kronor, sjukt billigt. 

Metallic nails

Nagellack - HÄR

New nails

Nagellack - HÄR

Favoritfärg

Nagellack - HÄR

Nude nails

En favoritfärg på naglarna, såå himla snygg!! Älskar att ha nudelack på naglarna. Vad gillar ni att ha för färg på naglarna?

Favorit nagelfärg

Älskar verkligen den här nude färgen på naglarna. Just nu är jag inne i den här mer beige ljus gråa färgen, så sjukt snygg! Vilken är eran favorit färg på nagellack?

 

Klicka på nagellacket du gillar så kommer du till hemsidan där lacket säljs! 

Favorit nagellack

Ni hittar nagellacket - HÄR!

Fransk manikyr

Nymålade naglar

Målade naglarna i denna superfina brun/lila färgen idag. Nagellacket är från china glaze och färgen heter " my lodge or yourse". För er nya läsare som kanske inte känner mig så älskar jag målar naglarna och målar alltid de en gång i veckan. 

Alla hjärtans dag naglar

Bild på mina naglar

// Nagellack från china glaze // matt toplack från depend //

Nails by h&m

Mina nyårsnaglar

// nagellack från claudia - sparkling silver nummer 158 //

Höstnaglar

White nails

Ljusblå naglar från essie

Superfin ljusblå färg från essie som bara är såå snygg på naglarna när man är brun. Love it!

Poolparty nails

Poolparty från china glaze

Summer nails

Visst är det så fint med rosa naglar på sommaren?? Jag älskar det och när man är lite brun så blir det ju för fint!!

 

För ett tag sen när jag var i Ullared köpte jag något nytt från märket depend nämligen 7 days som nagllacken heter. Man fick ett litet kitt som innerhöll en rengöring (steg 1) ett basnagllack (seg 2) och sen fick man köpa till ett eller flera nagllack som då är färgen och till sist fick man ett topnagellack som så är sista steget (steg 3). Detta ska då hålla i 7 dagar och det gör det också. Det är superbra! Tipsar verkligen om det.

Pink nails

White nails

Spring nails