juliasvensson

Kategori: Recension

Två nya hudvårdsprodukter

Dessa två hudvårdsprodukter vann jag i en tävling för några veckor sedan. Som ni vet så har jag börjat älska hudvårdsprodukter så jag tyckte det var superkul att få vinna dessa två. Den långa flaskan är en rengöring och den mindre flaskan är en ansiktskräm. Har testat produkterna nu i några dagar och en så länge så verkar de superbra. 

Recension ♥ argan oil från proffs

Nu är min hårolja från proffs slut. Denna håroljan är superbra och den hjälper verkligen så att man inte får frissit hår och man får ett superfint lyster i kroppen.

 

Argan oil från proffs får 4/5 ♥ av mig

The body shops bodybutter ♥ recension

Kan inget annat än älska the body shops bodybutters. Dem är så himla bra! Dessa två mina body butter har jag fått från glossybox. Den ena bruna lukta coccosnöt vilket inte är min favoritdoft då jag tycker det luktar för sött. Men den andra mintgröna luktar väldigt frächt och blommigt och den lukten gillar jag verkligen, känner mig så fräch efter den. Men ut över dofterna är dessa krämer så så så bra! De torkar in supersnabbt vilket jag gillar för då kan man klä på sig nästan dirket efteråt och dessutom återfuktar de kroppen superbra. Hade ett bodybutter i jordgubb också i denna sizen men jag hittar inte den. Men jordgubb är min absoluta favorit av alla dessa tre, den luktar såå himla gott!

 

The body shops bodybutter får 5/5 ♥ av mig

Recension ♥ Mango temptation body lotion från VS

Från och med när jag var i Barcelona har jag smörjat in mig minst 1 gång varje dag för att jag vill ha kvar min bränna. Min kropp och har också blivit såå bra när jag har börjat in mig så ofta. Innan var jag så torr så jag hade "pluttar/prickar" på mina ben, men det har jag inte nu. Jag är så len på kroppen och jag tror jag aldrig varit så len. Gjorde först slut på min ralpf lauren bodylotion och nu har jag gjort slut på denna också. Denna bodylotion kommer ifrån Victoria Secret och heter mango temptation och nu luktar bara SÅÅÅ gott! Den återfuktar kroppen och man blir somsagt superlen.

 

Mango temptation body lotion från Victoria Secret får 5/5 ♥ av mig

Recension ♥ Yves rocher ansiktskräm

Denna ansiktskrämen tog jag slut på när jag var i Barcelona. Jag är ganska känslig för ansiktskrämer om det är för mycket perfym och sånt i kan det börja sticka/klia i ansiktet men den här har funkat kanon. Den återfuktar ansiktet och man blir så len. Verkligen en superbra ansiktskräm så den ska jag absolut köpa igen om jag hittar den!

 

Yves rocher ansiktskräm får 5/5 ♥ av mig

Recension ♥ Ralph lauren parfym & body lotion

 Har tagit slut på mina två absoluta favorit produkter, ralpf lauren perfym i nummer 2 i big ponny kollektion och en bodylotion i samma kollektion. Älskar verkligen denna parfymen som varit min favoritperfym de senaste två åren. Även denna bodylotion luktar som perfymen och man luktar så gott efteråt. Ska absolut köpa denna parfymen igen men just nu har jag så många perfymer och bodymistar jag måste använda upp först, samma sak med bodylotion. Men någongång ska jag absolut köpa dessa igen. Älskar dem verkligen!

Både peryfmen och bodylotion får 5/5 ♥ av mig 

Recension ♥ Handsprit

 När jag var i USA i höstas köpte jag fem stycken sånna här handspritar från bath & bodyworks. Men jag hade två innan jag åkte till USA och 1 av dem har jag använt upp nu, nämligen pink champange. Älskar verkligen dessa handspritar. De luktar SÅÅ gott och är så söta. Dessutom återfuktar de händerna superbra och handsprit är ju bara bra, perfekt när man ska resa!

Recension ♥ Badskum strawberries & milkshake

 Har precis tagit slut på detta badskummet från i love serien. Detta badskummet hette strawberries & milkshake. Luktar hur gott som helst. I love produkterna luktar bara såå gott! 

I love strawberries & milkshake får 4/5 ♥ av mig

Gunry body butter ? mango & papya

Igår tog mitt body butter slut från gunry i doften mango och papaya. Inte min smak på doft men den funkar superbra. Den återfuktar såå bra och man blir len. 
Body butter mango papya från gunry får 4/5 ♥ av mig

Recension ? Nivea cleansing milk

I veckan tog min sminkbortagning slut från nivea. Det är en jättebra sminkborttagning tycker jag men jag gillar dock inte när man måste skölja av ansiktet sen. Gillar mer sminkborttagnings servetter, mycket enklare. Men denna är jättebra på att ta bort ALLT smink så jag gillar den om man bortser mot att skölja av den.
 
Nivea cleansing milk får 4/5 ♥

Recension ? Hydrate babylips

Har äntligen tagit slut på detta babylipset. Har 6 stycken babylips och de är verkligen så dåliga så just nu vill jag bara ta slut på allihopa. Det bästa med deta babylipset är att det luktar så gott!
 
Babylips hydrate får 3/5 ♥ av mig

Recension ? Ansiktskräm

Har precis tagit slut på denna ansikskrämen som jag fick i en glossybox för några månader sedan. Den har väll varit helt okej, inte den bästa jag testat direkt men inte dålig heller. Kommer inte köpa den igen för det finns somsagt bättre. 
 
Ansiktskrämen får 3/5 ♥ av mig

Recension ? Garnier pure active

Detta är en ansiktsrengöring från garnier som jag brukar använda lite då och då. Den ska rengöra porerna och den är faktiskt bra. Inte någon mirakel produkt men inte dålig heller. När jag köper en ny kommer jag nog inte köpa denna igen, vill testa lite andra produkter för det finns säkert bättre.
 
 
Garnier pure active får 3/5 ♥ av mig
 

Recension ? Escada cherry in the air

Min perfym från Escada är nu slut vilket verkligen är så tråkigt för den luktar så himla gott! Den luktar verkligen super sött och man blir verkligen påmin om sommaren när man känner doften. Älskade den verklingen! Men jag tänker inte köpa den igen eftersom jag har typ 1000 andra parfymer och bodymist som jag måste använda upp och känns så ondödigt att köpa en till då. Men den luktar verkligen hur gott som helst!! Rekomendera verkligen att köpa den om ni gillar söta dofter!
 
Escada cherry in the air får 5/5 ♥ av mig

Recension ? I love strawberries & milkshake body lotion

Har äntligen använt färdigt hela denna body lotion efter typ 2 år, är så himla dålig på att smörja in mig så det tar så lång tid för mig att använda upp en hel. Denna luktar verkligen hur gott som helst. Den luktar precis så som den heter, strawberries & milkshake. Bara en vanlig kräm som återfuktar bra och så.
 
Denna får 3/4 av 5 ♥ av mig

Recension ? Eye makeup remover

Nu har jag använt upp hela denna burken som bestod av sminborttagnings pads. De har faktiskt varit väldigt bra! Dock gillar inte jag just denna burken för att padsen är oljiga så man blir jätte oljig överallt. Men de tar bort sminket supersnabbt och bra. Jag har testat några andra sånna här fast i färerna rosa och grön och jag rekomendera faktiskt dem mer eftersom de inte är oljiga. 
 
Eye makeup remover från gunry får 4/5 ♥ av mig
Upp