juliasvensson

Kategori: Wanties

Lucka 13 - Årets önskelista

inlägget innehåller adlinks

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR HÄR // HÄR // HÄR

 

I dagens lucka får ni se vad jag önskar mig i julklapp och kanska kan få ett tips på vad ni kan önska er själv. Här ser ni tolv saker som står på min önskelista. Jag har alltid massa saker jag vill ha så för mig är det lätt att skriva önskelistorna. Detta året står högst upp på min önskelista en vit TV och en appeltv. Kunde tyvärr inte få med mer i kollaget på bilden men sen önskar jag mig kläder från NAKD och nelly.com, en fönsterlampa, modeböcker, guldiga ramar, isadoras nya mascara, en pläd till min stol och rengöring till mina sminkborstar. Om jag har rätt så kommer denna listan fyllas på men det är så den ser ut nu i alla fall. Nu vill jag veta, vad önskar ni er i julklapp?

Five wanties

5 wanties

Här ser ni fem större saker jag gärna skulle tacka ja till just nu. Skulle vilja ha en vit appel tv så jag kan kolla serie och sånt på, ett högre stativ eftersom det jag har just nu är för kort, en 1,20 säng hade ju varit helt underbart skönt, ett par sköna och bra springskor och till sist Iphone 6s rosa så himla snygg. Något på bilden ni också skulle vilja ha?

Calvin klein wanties

Klicka på bilden eller HÄR för att komma dit plaggen säljs

Lush

LushJag har faktiskt aldrig testat något från lush men det är verkligen något jag vill göra. Har har hört så mycket bra om dem och deras ansiktsmasker framförallt. Nästa gång jag är på en lushbutik ska jag verkligen köpa en ansiktsmask där och testa och se om de är så bra som folk säger. Någon av er som testat något från lush och vad tycker ni?

Autumn must have

Åh visst är det på bilden så himla snyggt?? Vill verkligen ha allt! Är så himla shopping sugen just och nelly.com har så mycket snyggt. Klicka på denna bilden och sen på plagget ni är intresseade av så kommer ni till sidan där plaggen finns! 

 

Glöm inte kolla in de fem vinnarna av min tävling. Alla fem har superfina bloggar! In och kolla nu!!

1. http://maddis.for.me 

2. http://elincarlsson.se

3. http://emmas.forme.se

4. http://malinkirstine.vione.se

5. http://klaratullgren.for.me

Makeup wanties

Är så himla sugen på att köpa hem en mass nytt smink. Finns så många märken och produkter jag vill testa med smink är ju så himla dyrt. Smink är iallfall en sak som jag kommer önska mig i julklapp!

Upp